Κοινοποίηση

Share

Αρθογραφία

Η ομάδα του Traditional-Events σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική εφημερίδα που δημιουργείται. Στόχος της πρόσκλησης είναι να δημιουργηθεί ένα σημείο δημοσιεύσεων, ρεπορτάζ και ανακοινώσεων για τα πολιτιστικά δρώμενα των Συλλόγων. Τελικός αποδέκτης αυτής της εφημερίδας θα είναι οι Έλληνες απανταχού της γης.

Μέσα από τα Social Media ο διάλογος περιορίζεται σε αυτούς που είναι χρήστες του κάθε μέσου (FB, G+, …) Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι η πιο ανοιχτή πρόσβαση στον καθένα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να γράψουν κάποια δημοσίευση, ρεπορτάζ ή ανακοίνωση χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία κάποιου λογαριασμού.

Οι σελίδες θα φιλοξενούν ανακοινώσεις εκδηλώσεων και ρεπορτάζ από αυτές που έχουν πραγματοποιηθεί, παρουσιάσεις Συλλόγων, ήθη και έθιμα από διάφορους τόπους ακόμα και παραδοσιακές γαστρονομικές συνταγές. Οι δημοσιεύσεις θα προέρχονται από τους Συλλόγους και θα είναι επώνυμες.

Μελλοντικός μας στόχος είναι η εφημερίδα να μεταφράζεται και στην αγγλική γλώσσα προκειμένου να διαβάζεται και εκτός συνόρων.

Πρέπει ο Ελληνικός Πολιτισμός να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο,
μέσα από τις δραστηριότητες των Συλλόγων